Monday, May 14, 2007

televizyonda sinema


bu gece için 2 film önerisi. ilkini çok sevmiştim.

tv8 - 22:00 ekmek ve laleler
business channel - 23:00 halkımız avanta peşinde


15/5/2007, salı

dün ekmek ve laleler'i yeniden izlemeye çalıştım ama bu sefer filmi bitiremeden uyuyup gittim. 6 sene önce çok beğenmiştim dün gece izlerken sıkıldım.

7 comments:

Margot said...

Güzel bir filme ihtiyacım vardı bu akşam. Teşekkürler Yasemin!

yasemin said...

umarım beğenirsin margot :)

Margot said...

Merhaba yeniden :)

Dün gece yasemin çayını demleyip, sehpayı kucağıma alıp televizyonun karşısına geçtim. Film bana biraz eksik gibi geldi, bilmiyorum inandırıcılığı mı eksik? Senin dediğin gibi sonlarına doğru ben de sıkıldım. Ama yine de bazı sahneleri sevimli ve sıcaktı :) Kocasının nanelere iyi bak yazılı mektubu okuduktan sonra hangisi nane deyip, zavallılara saldırması falan sevimliydi bence :)

Margot said...

Yahu sehpa değil, tepsi olacaktı! Açlıktan gözüm dönmüş ;)

yasemin said...

evet ya o nane sahnesi beni de güldürdü. oyunculuğu çok iyi bulmuştum ilk izlediğimde dün biraz yapay geldi. bi daha izledikten sonra araya uzun zaman giren filmleri önermeyim en iyisi :) daha güzel filmlerde buluşmak üzere ;)

ece arar said...

ben de izledim iyi mi... ki çok sık film izleyemiyorum. biraz tiyatrovari geldi bana, ama insancıl ve sevimli yanları da vardı, yeni bir elbise aldı diye boy aynasıda kendini görmeye çalışması mesela, böyle ufak tefek şeyler... o kısımları sevdim açıkçası...

yasemin said...

iyi neyse, sevindim :) inşallah başka seyreden olmamıştır :p söz bi daha çok eskiden seyrettiğim filmleri tavsiye etmiycem!