Sunday, February 14, 2010

iyi insan bulmak zor


bugünlerde bu kitabı okuyorum.

8 comments:

Fifi Croissant said...

Bitirince yorumlarini da yazar misin Yasemin? Merak ettim nasil bir kitap.

yasemin said...

magissa, benim için iyi bir keşif oldu. güzel bir kitap, öneririm. bitirdikten sonra becerebilirsem daha ayrıntılı yazmaya çalışırım ama yapabileceğimden emin değilim. filmler ve kitaplar üzerine pek bi kelam edemiyorum :)

bir de verdiğim linkte yıldırım türker'in yazarla ilgili bir yazısı var. ben murathan mungan'ın hayat atölyesi kitabında okuduğum bir yazı üzerine gidip aldım kitabı. aslında şans oldu, tam hayat atölyesi'ni okuduğum sıralarda çıktı bu kitap.

http://www.metiskitap.com/Scripts/Catalog/Text.asp?ID=12893&BID=2123

Fifi Croissant said...

cok tesekkurler, hemen bakiyim linke.

Pratik Anne said...

Yasemin, Hizina yetismek cok zor. Simdilik sadece not alip vaktin birinde okumayi unit ediyorum.

asliberry said...

Yasemin bir toplantıdan çıktım, çok sevdiğim güvendiğim birinin ince olduğunu düşündüğü kaba saba alaylarına maruz kaldım ve ağlamak üzereydim. Sonra uzaklaşmak istedim.(Kimseyi değiştiremeyeceğime göre yapabileceğim tek şey uzaklaşmak çünkü) Böyle kötü olunca aileme, kendime, sevdiklerime yani sadece beni mutlu eden şeylere dönerim. Blogunu bir açtım Bu kitap çıktı karşıma. Bazen bloguna koydukların yaşadıklarımla anı anına öylesine örtüşüyor ki şaşırıyorum. Kitabın türünün yaşadıklarımla ilgisi olmasa da isim tam şu anki ruh halime göre.

yasemin said...

aslı merhaba. toplantılar & sinir bozuklukları çok tanıdık durumlar. dilerim günün kalan kısmı güzel geçer.

Nihal said...

Yasemin Merhaba,
Kitabın ismine bayıldım ben okumadan:)
Senden aldığım kitaplar bitmedi daha:( Sonrasında sırada Gazoz Ağacı var, okudun mu? Okuduysan düşüncelerini merak ediyorum...
Sevgiler,
Nihal

yasemin said...

nihal selam, kitapları daha yeni gönderdim sayılır, bitmemesi normal :-) gazoz ağacı'nı öğrenciyken okumuştum, yky'den önce, cem basımıydı benimki. sabahattin kudret aksal'ı çok severim. kitabı son memlekete gidişimde tepedeki dolaplardan birinden buldum, getirdim, yeniden okumak için sıraya koydum :)