Tuesday, July 6, 2010

6 temmuz 2010 sepetçiler kasrı :: martha sings edith piaf


rufus'tan tam 2 sene sonra kardeşi martha wainwright bugün istanbul'da, sepetçiler kasrı'nda edith piaf şarkıları söyleyecek. ne mutlu ki, cem'i bırakabileceğim bir arkadaşım var, bilet de bulduk, konsere gidiyoruz.

bu konser, hamilelik boyunca gidebileceğim ilk ve son konser olabilir (demiştim ama sonra tony bennett'e de gittik). eylül'deki U2'ya da biletimiz var ama biz biletleri alırken bebek henüz ortada yoktu. olimpiyat stadında konser, bilmiyorum, ben herhalde gidemem. bob dylan'da ilk trimester kafası yüzünden (uyku, bulantı, nanemollalık, dünyayla bağların geçici olarak kopması ama o günlerde bu kopukluğun kalıcı olduğunun sanılması) biletler satışa çıktığında kayıtsız kaldım. konser 2. trimestere denk geldiğinden, ben konsere gidecek duruma gelmiştim ama bu sefer de bilet bulmak için çok geçti, dylan açıkhavada çalarken biz evde dövünüyorduk.


martha'nın edith piaf yorumu için TIK

rufus istanbul'daydı TIK

rufus & martha wainwright ve anneleri kate mcgarrigle

4 comments:

Ayşe Şakarcan said...

Biz de bu akşam aynı konserde olacağız:)

Anonymous said...

ben de gidiyorum.
bu arada martha w.'nin de 8 aylik bir bebgi varmis. onu da konder icin giitiği her tarafa goturuyormus:)

asli c.

yasemin said...

evet aslı geçen yılın sonlarında bir oğlu olmuştu. londra turnesi sırasında erken doğum yapınca çok sevdikleri anneleri kate de ölmeden önce bebeği görebilmişti. demek şimdi o da burda ;)

Anonymous said...

http://www.marthawainwright.com/news/turkish-delight/