Friday, September 3, 2010

bu haftasonu :: darth vader istanbul'da


onur'la cem geçtiğimiz cumartesi darth vader özel çizgi romanını almışlardı. bu haftasonu da, bu kitabı darth vader'e imzalatmaya gidecekler. aslında geçtiğimiz günlerde istanbul'a gelmesi planlanan darth vader sanırım sağlık sebepleri yüzünden bu ziyaretini ertelemişti. bizimkiler 1 haftadır imza gününe hazırlanıyorlar. cem giderken iki star wars tişörtünden birini giyecekmiş, onur ona bir de ışın kılıcı almayı planlıyor.


Yıldız Savaşları serisinin orjinal üçlemesinde 'Darth Vader'ı oynayan aktör Dave Prowse İstanbul'a geliyor.
İSTANBUL- Yıldız Savaşları serisinin orjinal üçlemesinde ‘Darth Vader’ı oynayan aktör Dave Prowse İstanbul’a geliyor. Aktör, ilk defa yayımlanacak ‘Darth Vader Özel Çizgi Romanı’nın tanıtımı için D&R Live adlı etkinliğe konuk olacak. İmza günü, 4 Eylül 12.00’de Astoria, 5 Eylül 13.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki D&R’larda gerçekleşecek. 176 sayfalık çizgi romanın dünya lansmanı İstanbul’da başlamış olacak. LucasFilm ve Dark Horse’un hazırladığı çizgi roman, daha çok filmlerde yer almamış 7 hikayeden oluşuyor. (Kültür Sanat)

1 comment:

Özgür Turan said...

Cem,bayıldım bu haline. Bir gün bize gel de sana Serdar'ın kocaman hem ışıklı hem sesli ışın kılıcını gösterelim Doğa ile:)
Öperiz.