Friday, October 1, 2010

earth mama angel baby * natural nipple butter


Emzirmenin ilk günlerinde, çoğu anne göğüs ucu çatlakları için bir kreme ihtiyaç duyuyor. Bu ilk zor günler atlatıldığında ise emzirmek, bence dünyanın en kolay ve güzel bebek besleme şekli.
Hastanedeki bebek hemşiresinin önerisiyle kullandığım bu kremi yeni emzirmeye başlayan annelere tavsiye ediyorum.





xoxox


İçerdiği organik zeytinyağı ve organik aynısafa bitkilerinin doğal onarıcı özelliği ile göğüs uçlarınızın çatlamasının engellenmesine, nemlendirerek korunmasına, bebeklerde ve annelerde pamukçuk oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Bu krem ayrıca shea yağı, kakao yağı ve mango yağı içermektedir. Antiseptik ve antioksidan özelliklere sahiptir, emzirmeden önce yıkama gerektirmez.

• %100 Lanolin içermez.
• Toksin içermez.
• Hayvanlar üzerinde denenmemiştir.

Her emzirmeden önce ve sonra az miktarda kullanılması tavsiye edilir.



daha fazla bilgi için TIK

4 comments:

asliberry said...

Merhaba Yasemin, eskiden hem yaralar, hem temizlemek için karbonatlı suyla silerlerdi hatırlarsın. Yaman'ın doktoru da öyle karbonatlı su falan kullanma demişti. Emzirmeden sonra göğsünü sıkıp biraz süt çıkar, kendi sütünle meme ucunu sil demişti. Ben de öyle yapmıştım. Strelizasyon etkisini bilemem ama tahrişlerim için çok işe yaramıştı.

yasemin said...

aslı selam, ben de cem'de dediğin gibi yapmıştım, bir de hastanenin o zaman önerdiği medela kremi kullanmıştım. bu krem medela'dan daha etkili. süt faydalı olmuştu ama acıyı dindirmeye tek başına yetmemişti. bu sefer hem deneyimden, hem de bebek hemşirelerinin dediğine göre ikincilerde süt kanallarının daha açık olmasından dolayı ilki kadar çok tahriş olmadı. yine de bir şeyler kullanmam gerekiyor, bu da iyileşmeyi hızlandırıcı, bitkisel ve neredeyse kokusuz olmasından dolayı hoşuma gitti.

Anonymous said...

Bu ürünün %100 organik olduğundan ne kadar eminsiniz?
Kendi sitesinde bile organik bitkiler içerir diyor
http://www.earthmamaangelbaby.com/breastfeeding-support/natural-nipple-butter.html

Natural Nipple Butter (60 ml)
Doğal Göğüs Ucu Kremi
%71 Organik içerikli

yasemin said...

hiç emin değilim yanlış olmuş, uyardığınız için teşekkür ederim. bilgiyi kendi sitesine bakmama rağmen ürünü türkiye'de satan bir firmanın web sitesinden direkt kopyalamıştım. düzeltmeyi biraz geç olsa da yapıyorum.