Friday, April 8, 2011

çoğunluk


seren yüce'nin çoğunluk adlı filmini, rüya'nın doğumundan kısa süre sonra vizyona girdiği için sinemada izleyememiştik. gerçi doğumdan 6 ay sonra hala sinemada bir film izlemiş değilim fakat çok yakında sinemaya gidebileceğimi hissediyorum :) film hakkında hep iyi şeyler duyduğum için dvdsinin çıkmasını merakla bekliyordum. filmi sonunda 2 ay önce izledik. o zamandan beri de size söylemek istiyorum: kendinizden, çevrenizden, ailenizden tanıdık sahneler göreceğiniz çok iyi bir film çoğunluk. kaçırmayın.

dvd için TIK

4 comments:

Öykü said...

:) Ben doğumdan 20 ay sonra hala sinemada bir film izlemiş değilim.Belki fırsat istesem yaratırdım ama gerek duymadım.Aklıma bile gelmedi daha doğrusu. :)

Fragmanına baktım şimdi,teşekkürler tavsiye için Yasemin,en kısa zamanda izleyeceğiz.

füsfüs said...

duymuştum bak ben bu filmi ama internette bulamamştık. bu gece bir kez daha deneyelim bakalım. indirip izliyoruz biz de evet:))

yasemin said...

öykü, ben geçen hafta başladım sinemaya hatta 1 haftada 3 filme giderek yaptım açılışı. konya'da kaybedenler kulübü, king's speech ve rio oynuyordu, gidebileceğim, onlara gittim. annemlerin yanındaydık :) sen gerçekten uzun süre uzak kalmışsın, ne diyim, ben sanırım 8 ay falan gitmedim, çok da özledim. şimdi kendiminkiler bir yana cem'i de her gördüğüm çocuk filmine götürüyorum, winnie'ye bile gittik gerçi tüm çizimler el işiymiş o yüzden biraz bebek işi olmasını umursamadım ;)

füsun umarım bulursunuz, bulamazsanız dvdsi de çıktı.

elif said...

gecenlerde izledim ben de, agirbasli anlatimini sevdim.