Thursday, June 16, 2011

yılın şarkısı :: i'm so tired



bizim için dinleyin. o değil de, şu anda fonda mabel matiz çalıyor. açık radyo'da duyup çarpıldıktan sonra gidip albümünü almıştım. bi yere gitmedim yahu, evden sipariş verdim. baştan sona radyoda dinlemiştim zaten ama albüm eve geldikten sonra dinlemek için uygun akşamı bekledim. bu gece dinliyorum. samimi, kendine has. ikinci kez dönüyor. neye niyetti neye kısmet oldu bu post. kafam bi dünya, en baştan mabel matiz deseydim ya. şimdilik böyle kalsın sonra bu albüm için ayrı bir post ekleriz.

4 comments:

Anonymous said...

İşte okuyucu, okuduğu blogun sahibini ara sıra dürtmeli, sonuç almalı. :) Uzun uzun da bekleriz. :)

füs said...

yasmin kesin bizim aramızda bir telepati var, biraz önce matiz'in bir şarkısını dinledim ve sonra senin bloga bakayım dedim, ta ta ta taaaaam:)

Nihal said...

yasemin , kolay gelsin. Aileye selam, inşallah bol bol dinlenme fırsatın olur.
iyi tatiller:P

Anonymous said...

Yasemin merhaba,5 yasinda bir oglum var. Pt gununden itibaren haftasonuna kac gun kaldigini sayan, okula sikilarak gitmeyi bir sekilde kabullenmis kucuk bir adam. Onun icin ilkokul secmemiz gerekli.2 yil boyunca icine girdikce isyan ettiren egitim sisteminde onun adina secim yapma zorunlulugunun agirligiyla bogustum. Tamamen arz talep ustune kurulu sistemde isin icinden cikamiyorum. Bir umitle sana yaziyorum. Alpin ozgurce serpilebilecegi, tum dusuncelere esit mesafede olan, bol bol oyun oynayabilecegi,kendini ifade edebilecegi, cocuklarin farkliliklarini besleyebilen / sahip cikabilen bir yer istiyorum. Cocuklari dinleyen onemseyen bir yer. Onlari bir arada tutarken oyalamadan - korkutmadan- odul ya da ceza vermeden , kurallari sebepleriyle anlatan bir yer. Bunlar en derinde istediklerim ama bulabilir miyim bilemiyorum. 3 temel seyi en azindan saglayabilir miyiz bunun pesindeyim simdi. 1) Hayatta sececegi yol ne olursa olsun dil egitimi cok onemli olacak kendisine yol acabilmek icin. Sadece bu sebeple ozel okul istegimiz agir basiyor 2) Yarim gun egitim veren bir yer olsun cok istiyorum. evde bahcede kendi duzenine kendine yer kalsin, kosturmaca ile gecmeyen biraz daha yavas tempolu bir ilkogretim hayati olsun 3)Bir de evimize yakin olsun istiyorum

Bunlar da en azindan asgari duzeyde saglayabilmeyi istediklerim.

Cem ilkokulundan memnun mu? Ya da senin tavsiye edebilecegin bir yer var mi? Cevap yazabilirsen gercekten cok cok sevinirim. Simdiden tsk ederim. svg. (mail adresim bahar.terliksiz@akbank.com)