Thursday, December 13, 2012

yasemin bu tadı seviyor


cem ve rüya da seviyor! bu çikolatayı keşfim, bayram nedeniyle cem ile ziyarete gelecek olan arkadaşına "organikmiş, çocuklara alayım bari" diye almam sayesinde oldu. soya lesitini vs. derken çikolatadan bile uzaklaşmıştık. neyse güya bayram diye çocuklara bi hoşluk yapayım dedim ama çikolatayı o gün çocuklara vermeyi unutunca bana gün doğdu, bir gece film izlerken yedim ve bayıldım.

arkadaşlar, bugün size bahsettiğim çikolata bu işte. ismi de güzelmiş, green dream. bulutlu logo falan, kutusu da hoşuma gidiyor doğrusu. ne demişler bakın: chocolates from heaven. ben blueberryliyi alıyorum, bitteri de denedim güzel, bir de cevizlisi var. çikolatada fındık, ceviz, fıstık istemediğim için, onun tadını bilmiyorum ama deneyeceğim. fiyatı satıldığı yere bağlı olarak 7-9 lira arasında değişiyor, miktarına göre pahalı sayılabilir. ben haftada bir paket yiyorum valla, evdekilere de mümkün olduğunca çaktırmamaya çalışıyorum ama dün rüya sakladığım iki parçayı bulunca yedi tabii.

8 comments:

Anonymous said...

Buna (blueberry) ben de bayılıyorum. Hatta Obur Sincap'a yazayım diyorum bir ara. :)

yasemin said...

mmmh en güzeli o, cevizliyi bilmesem de ;) bir de cranberrylisi varmış ama buralarda hiç görmedim, o gelmiyor herhalde türkiye'ye. özleme günlerindeyim şu anda, 3-4 gün sonra alacağım :)

şadan said...

dün oralardan almayı unuttuk:( bu çevrede bulamam herhalde ama cadde civarından umutluyum.

yasemin said...

hava soğuk olunca yürüyemedik doğa şarküteri'ye. macrolarda var, migros'tan emin değilim,organik pazarlarda ve organik ürün satan dükkanlarda da oluyor.

asliberry said...

yaa peki anadolu yakasında nerede bulurum ki? hiç görmedim böyle bir çikolata ben. kitap kapağı sandım başta. acil yemem lazım:(

yasemin said...

aslı, ben nerdeyse 1 senedir burdayım ama karşıda bulabileceğin yerlerle ilg. tahminde bulunmak istiyorum :) bağdat caddesi city farm (hala duruyor mu bilmiyorum gerçi), macrocenter feneryolu, kartal organik pazarı. organik ürün satan yerlerde oluyor.

yasemin said...

çikolataları dün beşiktaş çarşısı'ndaki kırk ambar'da da gördüm ve aldım.

yasemin said...

bi dakka ya, bunda da varmış galiba soya lesitini. ne kadar şaşkınım! neyse ya ne yapayım, ayda yılda bir yediğimiz bu olsun diyor yola devam ediyorum :p