Sunday, March 24, 2013

yaşadığıma şükrediyorum, ühühühühü

yasemin, son zamanlarda 40 yaşına merdiven dayamasının sonucunda kendisinden bile gizlemeye çalıştığı bir bunalımın eşiğindedir* (halbuki daha koskoca 1,5 yılı var!). arabayla cindy crawfordlu bir reklam panosunun yanından geçtikten sonra:

yasemin: ayyyy cindy crawford'u gördünüz mü şurda ahahahahahahaha
onur: ne var, ne olmuş?
y: görmedin mi ne hale gelmiş ahahahahaha
o: biz yaşlandık, o yaşlanmasın mı? geçenlerde photo boothda benim ilk çektiğimiz fotolarımla son fotolarıma baktık cem'le de, beyazlar, kırışıklıklar... eskisi gibi değiliz
y: yok ya, bizimle alakası yok, o çok fena olmuş**
o: nasıl?
y: ne bileyim, göçmüş gitmiş, teeyyy teyy... ehehehehe
cem (sanki tanırmış gibi): yaşadığına şükreder bir hali var, değil mi?
y: ahahahahahahaha

* yazık bir durumdayım, durup durup hala 40 yaşıma gelmedim diye seviniyorum
** cc bizden çok büyük bir kere,  o daha 50 olmadım diye sevinenler grubunda

18 comments:

asliberry said...

Ama Yasemin yaaa, ben 40 oldum 1973-2013. Ühhhüüü, ben 20'li yaşlardayken 40 yaşıma gelince ölebilirim artık diyordum. 40+ Benim için de ciddi bir bunalım kaynağı.

Ben de en çok juliette binoche'a bakınca bunalıma giriyorum. varolmanın dayanılmaz hafifliğindeki halini hatırlıyorum. Bir de Meg Ryan var üzücü.

elif said...

anaaa senden de bunu duyacak miydim? tuuu :((

yasemin said...

aslı,

ben de öyle derdim hatta benim sınır daha düşüktü, geçenlerde cem'e söyledim, burda da anlattım. ne olacak 40'tan sonra yaşayıp da derken bir 40 yıl daha yaşar mıyızın hesaplarına girmek meg ryan'ın durumundan bile daha üzücü. ayrıca o da o kadar botoksla ne bekliyordu, dışardan artık genç olmadıkları belli olmuyor mu sanıyorlar anlamıyorum. yaşlanmayı bilmek lazım. çakma genç olacağıma sahici yaşlı olayım. ben joan baez gibi yaşlanmak istiyorum. ühüüüüü. bir de neden bu kadar içlendiğimi anlayabilsem, gençliğimin tadını çıkaramadım diye mi düşünüyorum nedir? yeni çıktı bu yaş takıntısı, off

yasemin said...

evet elif, yeni başladı. demek ben bu yaşlara gelmeyi bekliyormuşum. bende hiç olmaz sanıyordum, şu 40 eşiğini aşınca geçer diye umuyorum.

asliberry said...

İşin ilginç kısmı şu ki, botoks bence çok daha yaşlı gösteriyor. Neden anlamıyorlar ve hala yaptırmakta ısrar ediyorlar. Çakma genç tanımın çok hoşuma gitti. Evet bir arkadaşım vardı, aslı bu kremi sür 20 yaşında göstereceksin derdi, iyi de ben 35 olduğumu biliyorum, 20 göstersem ne olacak demiştim. O zaman 35'tim daha, ühhhüüü:)

özden said...

aç bir büyük yasemin, müzikleri alıp geliyorum...

yasemin said...

özden,
açtım, bekliyorum.. orhan baba klasiklerini de getir.

elif said...

bence onemli olan 35 ya da 38 oldugunu bilmek degil de, hani hep derler ya klise klise, kac hissediyorsun. ya da yasadiklarini goz onune alarak aslinda kac olman gerektigini hissediyorsun ve sadece zihinsel olarak bile olsa o yasta oldugunu tahayyul edebiliyor musun? biliyorsun neredeyse ceyrek asirdir bu konuya kafa yoruyorum ve sonunda elden ayaktan dusunceye kadar aynaya bakmamaya ve sayilari iplememeye karar verdim. biri bana yasimi sordugunda (bunamis gibi) durup bi dusunuyorum bu yuzden.

boyle yazinca kulaga polyannacilik gibi geliyor sanki ama tam oyle diil aslinda ehe :/

yasemin said...

evet biliyorum hatta düşünmeye senden 22 yıl sonra başladım diye aklımdan geçtiydi de. valla ne hissedersem hissedeyim, ködü köbeği salmadan, potoxlanmadan adam gibi düzgünce ve sağlıkla (o da biraz zor böyle zigaraynan falan heralde) yaşlanayım da, artık his mis geçtim o şeyleri. ha, bi de 38'i geçmeyim. ahahahaha

füs said...

yasmin, bizim dışarda buluşma zamanımız gelmiş senle;) ne zaman çıkıyoruz?

yasemin said...

ya bugün çıkmak istiyorum ben ama onur lise arkadaşlarıyla buluşuyor pfff... çarşamba,perşembe, cuma'yı bir sorayım, keşke olsa. olmazsa haftaya annam burda, gündüz bir ara?
bu hafta olsa, bi havadisim var.

Leylak Dalı said...

Fadime'ye sormuşlar kaç yaşındasın diye. "Her sene değişen şeyi ne diye aklımda tutayum daa" demiş,
Kırka falan laf etmeyin yahu, daha devamı var :)

yasemin said...

fadime kadar aklım olsa daha ne isterim :)

Kuskus said...

çok güldüm bu cindy muhabbetini okuyunca çünkü ben de o fotoları görünce amanın ne kadar yaşlanmış demiştim. vücut tamam belki ama yüzünde resmen yeni ve değişik bir ifade oluşmuş :) ben de 29-30 geçişindeyim, garipsiyor muyum yoksa hiçbir şey yok mu anlamıyorum, kendimi dinleyip duruyorum...

yasemin said...

Kuskus teessüf ederim, yaşını belirtmene hiç gerek yokmuş senin. yanında cindy gibi kaldım şimdi ben. bence hiçbir şey yok, durmak yok yola devam, 10 sene sonra görüşürüz :p

yasemin said...

bu arada cindy'nin reklam panosunda gördüğüm resmi bu değildi, o resmi bulamadım.

neslihan said...

Cem in yorumuna ne demeli. Hastasıyız.

yasemin said...

neslihan, cem'in ordaki yorumu gülmekten öldürdü beni. zaten çok eğleniyordum kendimce, o da o anda tam ihtiyacım olan sözleri söyledi. tanımaz etmez halbuki, fotoyu gördüğünden bile emin değilim.