Wednesday, January 29, 2014

Aynı Noktadan 5 Gün

Rüya'yı okula bıraktıktan sonra her gün evden çıkarken yanıma aldığım kahveyi bitirdiğim nokta burası. Arabayı park ettiğim yerden birkaç adım uzakta. Acelem yoksa her gün uğrayıp denize, denizden ve köprüden geçen araçlara baktığım yer. Hayatın birbirinin aynı günlerden ibaret olmadığını, her şeyin her an değişip durduğunu hatırlamak için birkaç dakika. 

20/01/2014 Pazartesi
21/01/2014 Salı
22/01/2014 Çarşamba
23/01/2014 Perşembe
24/01/2014 Cuma

*
Oradan ayrılırken aklımda hep: Hala çok güzelsin İstanbul.

*
Burayı ilk keşfettiğim gün :: 16 Mayıs 2013

13 comments:

serpil said...

Ay ne güzel resimler Yasemin, çerçeveletip yanyana asmak istedim.

yasemin said...

Serpil sağol, çok sevindim beğenmene ama sıfır fotoğraf bilgimle ve gundik mini makinemle çektiğim fotolar bunlar. Her sabah oraya uğrayarak güne başlamak asıl güzel olan.

asliberry said...

çok güzeeel.

Anonymous said...

güzergahın güzelmiş Yasemin ....

aslında ben tersini düşündüm resme bakarken : aynı saatte aynı güzergahta aynı manzara : fark sadece mevsim +hava durumuna bağlı değişiyor .....

kendi hayatıma baktığımda : karbon kopya ile çoğaltılmış günlerimde gözümü gönlümü açan güzel denizli şehirde yaşamamın beni mutlu eden tarafı gibi bakıyorum....

üff yine beynim sulandı

Sesil

elif said...

carsamba gunu gokyuzu nefismis

Anonymous said...

sen bilmezsin fotoşop diye bişiy var şimdi..aynı gun gibi yapabilirsin...sonra face e koyabilirsin.. sonra hep aynıymış gibi davranabilirsin...sonra hep guluyormus gibi yapabilirsin...sonra hep mukemmelmiş gibi olabilirsin..sonra kim olduguna kendin de inanabilirsin..

Yapabilirisin.. içindeki çocugu mu dinlersin Ferrani mi satarsın orasını artık ben bilmem..

Ilker

polente said...

manzara iyiymiş hakkaten.

yasemin said...

ilker, feys'te hesabım yok ya, ordan kaybediyorum bence. tersini yap tekniğiynen onu da mı yapsam ama o kadar da değil :p hem sen nerden biliyosun feys'i?

Unknown said...

çarşamba açık ara favori ama ilk keşfettiğin gün de en muhteşemi imiş. yarasın.

Hatice Klmc said...

Ben buralara ugramayali küçük kiz büyümüş te okula mı başlamış , Masallah. Özenerek takip ederdim sizi , Ruya da aranıza katılınca hepten ozencimm artmıştı , Simdi oğlum Can'ın da bir kiz kardesi var 8 aylık :) Manzara ve tespit harika

yasemin said...

ışıl, tenks.

Hatice merhaba, sizi yeniden gördüğüme sevindim. Bebek beklediğinizi yazmıştınız ama kızınız olduğunu bilmiyordum, çok sevindim.

kisakahvemolas said...

Merhaba, duraklama yeriniz güzelmiş. İstanbul'da yaşayanları hep bir hengamenin içinde ve manzaradan bihaber düşünürüm. Ayrıca yukarıda İlker Bey'in yorumunu da düşünürüm :) Bu manzaraya baksa bile, bir İstanbullu bunu Face'e koymak için çeker. İstanbul'da yaşayıp sizin gibi olunabiliyor mu, ben yasak sanmıştım :)

yasemin said...

:)