Friday, January 31, 2014

Hayatın Anlamı

Hayatın anlamını YouTube'a sormayı deneyen arkadaşımın aldığı cevap.

Sanki sufle alıyor... Söyledikleri bir zamanlar küçümsediğim şimdiyse arada medet umduğum kişisel gelişim kitaplarını hatırlatıyor. Kendiliğinden mi söylüyor bunları, öyleyse bravo.



Cem de izlesin bunu.

10 comments:

asliberry said...

Biliyor musun Yasemin, ben bu videoyu sanırım bundan bir kaç ay evvel Facebook'ta izlemiştim ve aklıma direkt Cem gelmişti. Size geldiğimde uzay hakkında anlattığı hikayeleri dinlemiştim ya, bu videoda direkt bana Cemi çağrıştırmıştı.

Bazen Yaman da o kadar enteresan şeyler söylüyor ki kalakalıyorum, acaba bu söylediklerini TV'den ya da öğretmeninden mi duydu diye şüpheye düşüyorum. Yoksa bu kuşağın hepsi indigo çocuk mu oluyor hakikaten falan oluyorum:)

yasemin said...

Aslı, evet maşşallahları var zaten çocuklar böyle, büyükler daha bön bakıyorlar hayata. Genellemeyim de, bana öyle geliyor diyim.

Yalnız bu çocuk biraz ezbere mi konuşuyor orada "insan ırkı" falan dedi ya, bilmiyorum hani böyle kitabi bir dille anlatabilir miydi o yaşta, emin olamıyorum. Diğer yandan bana da tip olarak Cem'i hatırlattı. Sana uzay mı anlatmıştı o zaman, unutmuşum :)

Anonymous said...

yasemin merhaba vildan ben, Defne'yle Çınar'ın annesi :) son birkaç gündür giriyorum buraya geriye dönük okudum okudum ve bizim birebir görüşmemize karar verdim :D cem nasıl tatlı bir adam olmuş, rüya çiti piti bir kız sen gayet iyisin, okudukça hak verdim bol bol. ben çok karışığım o yüzden görüşmemiz lazım, imge sen ve ben bi gmail grup mu kursak napsak, belki skype adresin vardır verirsin bana konuşuruz, nedense sürekli senle konuşma isteği uyandı içimde.:D çocukların hastalığı, yok diş çıkarması vs diil artık konular.

yasemin said...

vildan, nasıl sevindim. imge'yle ikinizi çok severim, çok isterim bir mail grubumuz olsun. ben de sizi düşünüyorum hala arada, ne güzeldi 2004'lülerle ilgili yazışmalarımız :) skype'da yokum yani yurtdisindaki arkadaslarimla yaptigim birkac titrek denemeden sonra birakmistim, yazisalim mutlaka, olmadi skype da deneriz. adresim:
yasemin_zeynep@yahoo.com
bekliyorum.
cok sevgiler...

Anonymous said...

süper :) kurdum grubu, bu akşam imgeyle de konuştuk onu da dahil ettim.

yasemin said...

çok güzel ya, çok sevindim hakikaten.

yasemin said...

vildan, bana gruptan herhangi bir mail gelmedi yahoo veya google'a baktım gruba üyeliğimi göremedim??

Anonymous said...

davet gönderdim aslında kurar kurmaz. bu sefer direkt eklemeyi deneyeyim.

Anonymous said...

ekledim. bir de mesaj nereye gönderilecek çözersem durum hallolacak :P

yasemin said...

vildaaaan, yardım edin hala katılamadım grupaa!