Wednesday, September 19, 2007

lunapark



17/8/2007, küçükçiftlik lunaparkı

her şey eskiden olduğu gibiydi.

11 comments:

Isil Simsek said...

ne güzel olmuş bu böyle. Cem'in tişörtü de çok tatlı.
Yasemin, saçların kısacıkmış gerçekten! Çok yakışmış. Bir gün ben de cesaret edip kestiricem ;)

uzakyakin said...

Yasemin, ne hos fotolar, slide formati da cok yakismis bu resimlere, cocuklugumu hatirladim. Darisi basimiza, sevgiler, gunnur

Anonymous said...

çoook güsel olmuş! "make your own" için de sağol.

denizanasi said...

ben en son geçen sene sezar sirki geldiğinde gitmiştim bu parka. ancak hava soğuk oldugundan mıdır nedir hiç zevk alamamıştık. şimdi resimleri görünce gerçekten özendim. tekrar gitmeli:) bu arada resimlerin "eski" effekti süper olmuş. bayıldım.

jasmingreentea said...

şahane olmuş! fotograflar da çok başarılı.

elif said...

ben su planor fotosuna bayildim. bu arada cem'in corapsiz sandaletleri de gozumden kacmis degil.

yasemin said...

evet evet, cem bu sene sandaletlerin çorapsız giyilebileceğine çok zor da olsa ikna oldu :) ilk 1 ay yine çorapla giydi sonra sakız alıcam bi dene acırsa çorapla giyersin, 2 adım at bak toplu sakız alıcam dedim. bi pakette 3 adet top şeklinde sakızlar vardır, dandy'ydi eskiden, pembe-mavi-sarı, bir paketi karşılığında geçtik çorapsız sandalete ;)

Pratik Anne said...

Cok tatli Cem abi. Biz gormeyeli 1 ayda boy mu atmis? Bol bol eglenmissiniz ne guzel. Bugun Kipircan'a fotolari gosterdim. "Ceeen, Ceen, kamyon" diye sayikladi bizimki. Bloga bakarsin. Komik fotolarini koydum. Sonra sana tum fotolari yollayacagim.

elif said...

o sakizlarin tadini cok severim ben. bi de ikilileri mi vardi onlarin?

yasemin said...

pratik anne o fotolar sizinle buluşmadan önce çekilmişti, 17 ağustos'ta. baktım bloga, teşekkürler d&r'ye notun için. umarım dinlerler :) fotoları daha aktarmadım, aktarınca ben de göndericem. o fotonun benzerinden bende de olması lazım, çok tatlı.

dreamer said...

cok guzel olmus eski zaman filmleri gibi

Cemin uc yasinda oldugunu dusunup bazi geceler yastigima kafayi koyup alpim de buyuyecek onun boyuna varicak diye ic geciriyorum, o zaman biz de gideriz lunaparka tirtillara planerloere binmeye umarim :)