Tuesday, February 19, 2008

televizyonda sinema: caro diario - sevgili günlüğüm

20 şubat çarşamba 22:00, cnbc-e:
http://www.cnbce.com/filmgrup.asp?groupID=1

6 comments:

Anonymous said...

ühüüü, fb maçı varmış bu akşam:)

sibel said...

hatirlatma icin cok tesekkurler.yillar once bu filmi izledigimde italyanlari ve ozellikle italyan filmlerini neden sevdigimi bir kere daha farketmistim.herseye ragmen gulumsetebilmek ve gulumseyebilmek uzerine filmler yapiyorlar ya ben cok hafifliyorum o zaman.
sevgiler
sibel

özden said...

fb maçına kurban gitti. italyan filmlerine bayılan üstelik fb'li olmayan eşimi razı edemedim yazacakken tam, eşim cnbce'yi açtı, "senin için" diyerek :) büyüksün aşk!!!

Anonymous said...

yasemin,
inanamazsın son anda stadta maç seyretme fırsatı çıkınca kürşata, yaşasın ben de filmi izleyebildim ve sana haber vermeye geldim. çok keyifliydi.

yasemin said...

a seyredebildin mi? son sahne hiç aklımdan çıkmamıştı, şu su içtiği sahne. cohen'in i'm your man şarkısı bu filmde de varmış, onu hatırlamıyordum... bu adamın filmlerini seviyorum. oğul odası'nı izledin mi?ben de keşke seni bize çağırsaydım diye düşündüm, cem erken uyudu ve onur da filme gitti if'te bu gece.

Anonymous said...

sağol ya. başka bi filme artık.
"i'm your man" şarkısını duyunca filmde, yasemin biliyor muydu bunu acaba diye düşündüm ben de.
oğul odasını izlemedim de, eğer maç evde seyredilseydi, ben de laptopda oğul odasını seyretme planı yapmıştım. o olmadı bari bu filmi olsun diyerek:)