Thursday, September 11, 2008

santral istanbul, 19 temmuz pazar


















magnum fotoğrafçısı martin parr'ın "assorted coctail" adlı sergisi, 30 ekim'e kadar santral istanbul'da.

5 comments:

asliberry said...

Yasemin, Cem gene araba fotoğraflarının önünde. Yaman arabalarla oynamadığı için canım sıkılıyordu. Sizde saatlerce oynadıklarında şaşırmıştım. 1 Ay kadar önce İkea'ya gidince Yaman Cem'in halısından gördü. Anne bak o çocuğun halısından dedi. (Ama Cem değil, o çocuk)Hemen aldık. Şimdi Mehmetin özene bezene aldığı bütün arabalar çıktı ortaya, o halının üzerinde baba oğul saatlerce oynuyorlar. Sihirli halı valla.

yasemin said...

niye canın sıkılıyodu aslı? neyse mehmet adına sevindim oğluyla araba oynamanın tadını çıkarıyodur :p bizimki yıkanmaktan biraz tüylendi ama cem hep üstünde. güzel ya seviyorum ben de. cem de hatırladığı zaman hep idare edemeyen çocuk diyor yaman'a, demek ki birbirlerinin ismini öğrenmek için daha sık görüşmeleri gerekiyor. bi açık hava organizasyonu yapabiliriz yağmurlar başlamadan :)

asliberry said...

evet çıkalım mutlaka. yazı bitirdik bakar mısın? hala bir açık hava yapamadık.

neden canım sıkılıyordu?

Yaman'ın topla onyamamasına da canım sıkılıyor. Top atamıyor, hep yanlış yöne gidiyor. Ayrıca sanırım fiziksel aktivitelerde çok başarılı olamayacak. Mesela süt ve su içerken de hep döküyor. Denge sağlayamıyor. Aynı Lola gibi. Acaba yaşı nedeniyle mi, yani tüm çocuklarda böyle mi, yoksa becerisi mi zayıf? Veya dikkatsiz ve rahat mı? Ondan mı? Böyle saçma şeylere takılıyor olmam sana saçma geliyor mu?

yasemin said...

biraz :) yani yaman'ın da güçlü yönleri var, biliyosun. bunlar ona hayat boyu yeter, onu mutlu da eder, yeter ki bi konuda pek iyi olmasa bile bu yüzden kendini eksik ya da kötü hissetmesin. pek başarılı değilse mesela bi alanda, çok iyi olmadığını bilmesi yeterli bi nimet :) sen tam kinder surprise olsun istiyosun gibime geldi: çikolata da olsun, oyuncak da olsun, bi de sürprizli olsun :)

aslında outdoor aktiviteler için kış, sonbahar ve ilkbaharı daha iyi yani yazın sıcağında ancak akşam çıkılabiliyor halbuki şimdi isediğimiz saatte buluşuruz hatta hala sıcak bile. yine de tez zamanda bi şeyler ayarlayalım. geçen sefer yapamadığımız sahil planı olabilir mesela, olmazsa şu halıları da götürelim, sıkılırlarsa sereriz, arabaları da çıkarırız. biz saatlerce konuşabiliriz o zaman :)

Bahar Ulus said...

İYİ BAYRAMLAAAAAR...