Wednesday, August 19, 2009

amsterdam`a kucuk bir cocukla geliyorsaniz bebek arabasi sart, tabii eger sehri bizim gibi yuruyerek gezmek istiyorsaniz. ikinci secenek arkasinda cocuk koltugu olan bir bisiklet kiralamak olacaktir tipki gecen geldigimizde (2006 ocak, cem 18 aylikken) yaptigimiz ve onumuzdeki hafta yapacagimiz gibi. simdilik lazim olunca elifler`in bisikletini kullaniyorum ama onumuzdeki hafta onur istanbul`a dondukten sonra cem`le ikimiz icin bisiklet kiralayacagim hatta belki cem icin ayri bir bisiklet bile kiralayabilirim, civarda beraber dolasmak, parka, markete falan gitmek icin.



bu hafta sehri ali`yle lale`nin maclaren volo pusetiyle arsinliyoruz. gun boyu yurudugumuz icin cem gunun buyuk kismini pusette geciriyor hatta aksamustu yorgun dusup kisa bir sekerleme bile yapabiliyor. 3 yasini bitirene kadar kullandigimiz maclaren triumph`dan sonra simdi de volo`ya minnettariz, cok hafif ve kullanisli. hemen kapat tramvaya atla, dukkanlara gir, kenara bir yere park et, cocugu tasidigi yetmedi, sirt cantalarini as. evde yaptigimiz sandviclerle marketten aldigimiz meyveler cantada, yorulunca banklara oturup yemek molasi veriyoruz.






3 comments:

Özgür Turan said...

Harika! Bİzim için de gezin. Öpüldünüz.

Anonymous said...

of ne güzel ya.

yilmazlar said...

merhaba,

fotograflar harika!!! İyi eglenceler ve gezmeler :)

ben size bir şey sormak istiyorum ama burdan yazamayacagım.mail adresinizi verebilir misiniz? ya da siz bana bi boş mail atın ben size yazayım. benim mail adresim oslemyilmaz@gmail.com

teşekkürler.

ÖZlem :)