Sunday, September 6, 2009

kabul etmem lazım


:: :: ::

yukardaki cümleleri sevdiğim, cumhuriyet bilim teknik'teki çizgili yazılarından yani ortaokul yıllarımdan bu yana takip ettiğim birinden okumak çok iyi geldi. hafifletti içimi. evet, hayatta dileklerimiz nadiren tam gerçekleşiyor, bu sadece bana böyle olmuyor. yalnız değilim.

4 comments:

yaban said...

simdi ben burada babamin bir sozunu anmadan gecemeyecegim:

`baris, hayatta her zaman bir beklentin olur. beklentine kavusamazsan uzulme, kacan balik buyuk olur. ama nasil olsa yeni beklentin kacan baliktan da buyuk olur.`

ya kendimize engel olamayiz, insan surekli birseyler istiyor hayattan,, olum dosegindekiler bile isterayak gidiyor,,,

hayatin da bir kapasitesi var, her dilegimiz gercek olmuyor ama dilemekten vazgecemeyiz, yoksa kalbimizin atmak icin ne sebebi olacak?

beklentiler guzel seydir, gerceklesmeseler bile bize yasam sevinci, umudu, ve direnme hirsi verir,

bu sabah ne kadar pozitifim,, guzel bir mail okudum, ondan belki :)

yasemin said...

:) günaydın.

Borsalino said...

Biraz da şu aslında, gerçekleşiyor ama bizim istediğimiz zamanlarda değil :) Misal, vaktiyle hasta olduğumuz adamla on yıl sonra karşılaşmanın nesi hoş Allahaşkına? Ohooo üstünden bir sürü kaz ayağı, selülit ve çatlak geçmiş, bilmem ne olmuş ama adam hala taşşşş o ayrı. Böhüü...konu nereden nereye gitti :)

yasemin said...

haydaa hakkaten... :) ben pek beklediğim gibi geçmeyen sıkıcı bi günün üzerine okuduğumda, hakkaten ya, böyledir diye birden rahatlamıştım ama her yere de uyarlanabilir, o yüzden güzel zaten :) bak ne geldi şimdi aklıma sen öyle deyince, eskiden aşık olduğum ve çıktığım (derdik biz o zamanlar) birini yaklaşık 15 yıl sonra gördüğümde, neyse ki fotodan çünkü çok fena haykırmıştım o halini gördüğümde, 150 kilo dolaylarındaydı ve saçı tepeyi kabak bırakacak biçimde dökülmüştü. ne şok ama.