Friday, January 29, 2010

alternatif kuaför isimleri

yılbaşında memlekete, ovasıyla ünlü, yurdumuzun en yüksek yüzölçümüne sahip şehrine gittik. cem bisikletle dolaşırken (dümdüz olduğu için bisiklet kullanımı yaygın bir şehrimiz) 18 senede neler değişmiş, neler aynı kalmış diye etrafa bakınıyordum. orada zaman istanbul'dakinden daha ağır akıyor, en büyük fark bu. insanlar daha sakin, yavaş ve bakışları da daha durgun. bunun pek çok sebebi var tabii ama bana sorarsanız o bakışlar, burada sıkça karşımıza çıkan hırslı, her şeyi ben bilirim bakışlarından daha makbul. daha olgun ya da medeni (mi demek lazım artık bilmiyorum) bir faza geçene kadar bu hırs dolu hallerle yaşayacağız sanırım.

xox

cem'le dolaşırken, iki kuaför tabelası gözüme çarptı. hemşehrilerim kuaför dükkanlarına isim bulma konusunda oldukça yaratıcı davranmışlar.

JÖTEM


ve MY STAYL

2 comments:

füs said...

çok güldürdün yasmin:) may stayl dese tam olacakmış:) bu hırs durumu ise vahim konu, ablamlar burada, onunla da dün bunu konuşmuştuk, görüşek artık...

yasemin said...

bence my stayl daha bi karizmatik olmuş :) bu arada annemin dediğine göre ilimizde bir de balık lokantası açılmış: my balıkçı. gidip bi balık yeriz artık, di mi?

görüşelim haftaya bi akşam; ya da uğrayabiliyosan bi gun gunduz damlasana.