Wednesday, February 10, 2010

cem uyurken



2,5 yıl öncesinden bir foto. cem anane evinde, kaloriferin üstündeki kafeste duran muhabbet kuşunu izlerken bastıran uykuya dayanamayınca oracıktaki kanepeye gitmemiş de, oturduğu pufta kıvrılmış, uyumuş; ancak bir çocuğun uyuyabileceği şekilde.

uykuya kolay yenilen bir çocuk olmadığı için mutfaktan odaya gelip de onu böyle görünce çok şaşırmıştık. bana o anı hatırlatan bu resmi çok seviyorum.

12 comments:

esay esin said...

ne kadar masum:)

Anonymous said...

Kedi gibi... :)

Kağıttan Gemiler said...

Tüm muzurluklarını unutturan bu uyurken ki masumlukları değil mi?

sevça said...

Evet cidden kedi gibi. çok sevimli ve çok duygusal bir fotoğraf.

Fifi Croissant said...

Eneee nasil da kivrilmis anne karninda bebek gibi :)

Damla said...

Ilgaz'ın aynı bu renk bir üstü var, şu anda saç kesimi aynı, bu ışıkta saç rengi aynı. Yemin ediyorum bizim akrabalardan biri görse Ilgaz sanırlar. Bir insanın başkasının çocuğunu kendi çocuğuna benzetmesi çok sık olan bir durum değildir herhalde :)

missy said...

cok masum, tam kuzu iste:) yasemin, merak ettim, blog ismini bu fotograftan mı esinlendin? hep dusundum, neden "cemuyurken" diye...acıkcası sadece cem uyurken fırsat bulup yazabildigin icin boyle bir isim vermis olabilirsin diye dusunmustum:)))

Unknown said...

Çok tatlı :)) Bir keresinde de kayınvalidem Egemen'i mama sandalyesinde uyuya kalmış yakalamış, kabını yıkayana kadar uyumuş dedi, kimbilir nasıl uykusu vardı :)))

k.i.s.d. said...

İçim şefkatle doldu. Ne güzel:)

Unknown said...

yase, ne çabuk büyüyolar! valla böyle sen bloga koyunca anlıyorum.

füs said...

görüyo musun sen obi mac kenobi'yi? doğru mu söyledim ismini? cem kesin düzeltirdi beni:) yerim ben onu:)

yasemin said...

evet kedi gibi, içerdeki bebeğe de benziyor :)

missy, ben bloga başladığımda cem 1 yaşındaydı daha, 4,5 yıl önce. o zamanlar sadece o uyurken vakit ayırabildiğim için öyle bir isim koymuştum, blogun adı da cem uyurken'di. cem yuvaya başlayınca, adrese aynı kaldı, blogun ismini yasemin yaptım, arşivde de ufak çaplı bir temizlik yaptım :)

damla evet, insan kendini ve çocuğunu pek benzetemez kimseye ama bazen oluyor işte :)

füsun, ben star wars'a senin kadar hakim değilim ki, en iyisini cem bilir ama doğru heralde. yazarken doğrudur da söylerken bi garip söylüyodun sen :p