Monday, September 20, 2010

tindersticks orda, ben burda


tindersticks şu anda babylon sahnesinde. ne zaman tindersticks dinlesem cemal reşit rey'deki konseri kaçırdığıma yanardım. yine öyle zamanlardan birinde onur tindersticks'in eylül sonunda babylon'a geleceğini söylediğinde bu habere pek sevinemedim. evin menzilinden çıkamadığım  bu günlerde babylon'a gitmek kim, ben kim? böylece hamilelik sebebiyle bob dylan ve u2 ile birlikte kaçan 3. konser tindersticks'inki oldu, en çok da bu sonuncusuna üzüldüm.

şimdi evde tindersticks dinliyoruz. az önce dvdyi bir daha izledik, bu gidişle daha çok izleriz.


izlediğimiz dvd bu

tindersticks yarın da babylon'da, biletler tükenmiş tabii. neyse, bir dahaki sefere.

2 comments:

Anonymous said...

merhaba, ben de şimdi konserden döndüm, evet konser güzeldi ama bence o kadar üzülmeyin, hem artık her yeni albümün turnesinde geliyorlar, sizin ufaklık ele avuca gelip de birilerine bırakılabilecek olduğunda eminim yine geleceklerdir, hem de her ne kadar babylon'da konserler güzel olsa da seyirci korkunçtu, bir ara stuart staples ”bizim için zor bir konser oldu bu, herkes bilet alıp gelmiş ama bazıları müzik dinlerken bazılarının umurunda değil” gibi kibarca laf soktu seyircilere, gerisini siz düşünün!

yasemin said...

evet babylon'da konserler güzel oluyor. aklıma ilk gelen patti smith, onu daha evvel açıkhava'da da izlemiştim ama babylon'daki başkaydı. gerçi mekan küçük olunca dinleyici faktörü işi bozabiliyor, demek bu kez öyle oldu.

teşekkürler yazdığınız için.