Monday, November 22, 2010

11'e 10 kala


dün gece bu filmi izledik, iyi bir filmdi. gün boyunca filmden sahneler gözümün önünden geçti. mithat bey'i, biraz da kapıcı ali'yi düşündüğüm bir gündü bugün.
...
şimdi film hakkında okurken öğreniyorum ki, mithat bey gerçek hayatta yaşayan bir karaktermiş. filmin yönetmeni pelin esmer'in amcası mithat esmer, başrolde kendisini oynuyor. bu durumda onun filmdeki sahiciliğine şaşmamak gerek.

7 comments:

senem said...

Sosyolog Pelin Esmer'in bir diğer çok güzel belgesel filmi de Oyun'dur: http://www.oyuntheplay.com/tr_index.htm
Sevgiler :)
Senem

Deli Anne said...

Yasemin, çok takdir edilesi bir annesin :) İki çocuk, biri bebek, kitaplar, filmler, bloglar harikasın canım ya.. Pozitif birisin sanki ondan mı? Yahut yeni bebeği olan arkadaşa yardım postundan sonra insafa gelenler mi var:) öpüyorum

yasemin said...

evet senem meral ediyorum onu da. bulursam izliycem. sevgiler.

sağol deli anne ama cem okulda, akşamları da o sebeple erken yatıyor. rüya da slingde çok rahat, orda uyuyor, acıkınca emiyor, emzirirken okuyorum, bu kadar küçükken çok emiyorlar ya. arkadaşlarım da gelip gidiyor ama bayramda anane-dede vardı burda, o zaman rahat okudum :) şimdi gittiler, bakalım bundan sonrası nasıl olacak ;)

yasemin said...

söylememişim ama bunları yazarken de rüya bağlı bana slingle. 4. trimesterdeyim, 11 aylık hamileyim, daha ayrılamadık :)

yaban said...

ahha haa... 4.trimester,, harika, :)))

senem said...

yasemin, ben de Oyun'un DVD'si var. Eğer istersen seve seve sana gönderirim :) Emailim senem.yildiz@gmail.com

yasemin said...

aa senem çok teşekkürler, hemen yazıyorum.