Monday, July 30, 2007

bu gece cem uyumadan önce bunları okuduk


korkak armadillo arni'nin korkaklıktan kurtuluş hikayesi. ormanda minik ama rengarenk ve macera dolu bir yolculuk. http://www.pandora.com.tr/urun.asp?id=152428



çikolata ormandaki çamur banyosunun içinden çıkıp şehirdeki banyoları denemek üzere yola koyuluyor. bir su aygırının ormandan şehre gidişinin ve geri dönüp dostlarına kavuşmasının hikayesi.http://www.pandora.com.tr/urun.asp?id=150617




annesi veli'ye iyi ki bi kurabiye verdi ha, önüne gelen ortak oldu, kaldı veli'ye bit kadar bi kurabiye. veli onu ağzına attı, mmmh çok güzelmiş ama daha da güzelmiş paylaşmanın tadı, derkeen evden annesi elinde kocaman bir kurabiye ve bir bardak sütle çıktı, veli bu işe çok sevindi, oturdu kapının eşiğine afiyetle yedi, içti.

biz bu kitabı ve veli serisinin diğer 2 kitabını cem bir buçuk yaşındayken falan almıştık; 1.5 yıl geçti, hala okuyoruz. veli dizisi için: http://www.aylacinaroglu.com/kitaplar.asp#

9 comments:

jasmingreentea said...

yasemin,
ayla çınaroğlu'nun kitaplarını bizimki de pek seviyor. fakat ben bür süredir kitapçılarda onlardan bulamıyorum. sen idefix'ten mi aldın?

yasemin said...

ben veliler'i çok önceden yani 1.5-2 yıl falan önce kadıköy'deki alkım'dan almıştım. geçen hafta remzi'den iki kitabını daha aldım, onlar da güzel, koyarım buraya da. onları da çok sevdi. internet kitapçılarında tek tük var sanırım veliler, baskıları bitmek üzere olabilir.

Zeynep said...

Merhaba Yasemin,

Çok güzel kitaplar,Elif de hoşlanıyor kitaplardan ama okumaktan bıkıyorum bazen:) Fiyat bilgilerini de paylaşabilir misin bizimle,gerçi eski olanlar fark eder tabi ama en azından yenileri yazarsan fikrimiz olur...Teşekkürler Küçük adama öpücükler
Zeynep

yasemin said...

zeynep selam, ben de okurken bıkmayacağım kitaplar peşindeyim. bu kitaplar bence öyleler.

ilk iki kitabın fiyatlarını cümlelerin hemen bitiminde verdiğim linklerden görebilirsin. velilerin de tanesi dün internet kitapçılarında gördüğüm kadarıyla 4 ytl. ben de o fiyata almıştım yanılmıyorsam. dr.com.tr'de kitapların fiyatları sanırım daha ucuz oluyor.

Zeynep said...

Teşekkürler Yasemin,

Kitapları özenle seçiyorsun,fiyatları da maalesef önemli oluyor,keşke olmasa ama:(
Ben geçen gün Carrefourdan 1ytl ye kitaplar aldım.Morpa yayınlarından yard doç Oya Abacının Eğlenceli Öyküler serisi,bulabilirsen al fiyata göre çok hoş kitaplar.
Sevgiler
Zeynep

Anonymous said...

sağol yasemin,
yaz nedeniyle aksatmışız meğer kitap okumaları, tekrar başladık velileri de cikardik raflardan (kırmızı top ve kurabiye vardı- evet hala seviyor bakmayı, dinlemeyi). yumurcak serisi de gayet hoş (say yayınları, dina kathelyn).

Anonymous said...

Cok tesekkurler Yasemin,
siparislerimi verdim, ozlemle birkac haftanin gecmesini bekliyorum. Yeni onerilerini de bekliyoruz :) sevgiler, Gunnur

muge said...

Merhaba Yasemin Hanim,

Pek sik olmasa da sayfanizi ziyaret ediyorum. Cem'den bir ay buyuk kizim var benim de. Ismi Ecenaz.
Kizimi cok kucukken kitap dunyasiyla tanistirdim. Once yemekle baslasa da simdi cok seviyor. Cem icin okudunuz kitaplari arastirdim, yasadigim yerde ingilizcelerini bulabilir miyim acaba diye. Barnes$Noble da ispanyolcalari var sadece ve bir kitabin fiyati $32. Turkiye'deki genel dagitici ile gorustum, yurtdisi gonderimleri varmis. Bir sekilde temin edecegim. Turkce ya da ingilizce.
Beni boyle guzel kitaplarla tanistirdiginiz icin tesekkur ederim
Sevgiler
Muge

yasemin said...

çok sevindim müge. iyi okumalar, ecenaz'a sevgiler :)